top of page

Om oss

Stiftelsen Lyset i hverdagen ble opprettet for å kunne bistå prosjektet på en god måte sammen med bidrag fra det private næringsliv. Det var REMA 1000 som bidro slik at vi fikk opprettet stiftelsen vår, noe vi er dypt takknemlig for.

Lyset i hverdagen er et tverrfaglig tilbud som krysser mellom mange ulike tjenestetilbud i Bærum kommune og NAV Bærum. Det er Ragnhild Guddal som er leder, men det er deltakerne som har stor påvirkning i utformingen av prosjektet.

De som deltar i prosjektet har eller har hatt rusutfordringer, men har et ønske om å gjøre noen endringer i livet. Våre fokusområder er utdanning, bolig, økonomi, jobb, helse og livskvalitet.

Vi er spesielt opptatt av relasjonsbygging i endringsarbeidet, da vi ser at dette er nøkkelen til suksess.

 

Denne relasjonsbyggingen skjer når vi skaper gode opplevelser og minner sammen, via aktiviteter. Det er alt fra turer til klatreparken, bowling, matlaging eller turer i skog og mark.

 

Det er nemlig her de magiske øyeblikkene skjer!

Du kan gå inn her for å lese mer om Lyset i hverdagen.

lyset med stiftelsen.jpg
DSCF8043.jpg
Hva er Lyset i hverdagen?
 
Lyset er i hverdagen er et tilbud i Bærum kommune til unge som har eller har hatt rusutfordringer. Prosjektet er tverrfaglig forankret slik at deltakerne får koordinerte tjenester samt at man samarbeider med det private næringsliv og frivilligheten.

Målet med Lyset i hverdagen er å gi deltakerne en solid grunnplattform som gir økt livskvalitet og hensiktsmessig oppfølging.
 
Vi skal skape gode relasjoner, integrering i samfunnet, stabilitet i livet når det gjelder økonomi, bolig, helse, økt selvrespekt, effektivt samarbeid og det aller beste 

- vi skal skape minner for livet. ​

Tanken er som følger - hvordan kan du ønske endring, når du aldri har opplevd det positive som endringen kan
føre til. 

Lyset i hverdagen består av mennesker med rusutfordringer. De er mellom 18 – 50 år og det er en jevn fordeling mellom gutter og jenter.  
 
#Sammen klarer vi så mye mer!
IMG_3936.JPG
IMG_5854.jpg
bottom of page